Teek­ka­ri­tor­vien 50-vuo­tis­juh­la­kon­sert­ti on lä­pi­leik­kaus ou­lu­lai­ses­ta opis­ke­li­ja- ja mu­siik­ki­kul­tuu­ris­ta – "Lu­vas­sa on mo­ni­puo­li­nen kattaus mu­siik­kia, joka rikkoo pu­hal­lin­mu­sii­kin rajoja"

Kaleva näyttää kello 15 alkavan juhlakonsertin tilaajilleen suorana lähetyksenä.

Ikuiseksi opiskelijapuhallinorkesteriksi itseään tituleeraava Teekkaritorvet täyttää tänä vuonna pyöreitä. Puoli vuosisataa jatkunutta toimintaa juhlistetaan lauantaina näyttävästi yliopiston Saalastinsalissa järjestettävällä juhlakonsertilla.

Teekkaritorvien kapellimestari Tatu Palo myöntää, että juhlavuoden oli alunperin tarkoitus näkyä ja kuulua paljon enemmän, mutta poikkeusaika muovasi myös Torvien keikkakalenterin uusiksi.

– Kesälle meillä oli suunnitteilla paljon kaikenlaista, muun muassa festareita. Onneksi saamme nyt tehdä tämän konsertin striimattuna ja niin, että paikan päälle voidaan myös ottaa rajattu määrä yleisöä.

Lue myös: Teurastajantakki kelpasi teekkarin vappukeikalle

Kaleva näyttää kello 15 alkavan juhlakonsertin tilaajilleen suorana lähetyksenä. Konserttia pääsee katsomaan ja kuuntelemaan myös euron tutustumistilausmaksua vastaan.

Katso videolta, kuinka kapellimestari Palo ennakoi juhlavuoden huipennusta kenraaliharjoitusten tauolla.