Mainos

TE-live luo edel­ly­tyk­set on­nis­tu­neel­le rek­ry­toin­nil­le – vuo­ro­vai­kut­tei­nen lähetys lisää nä­ky­vyyt­tä

Pohjois-Pohjanmaan TE-liven ensimmäinen lähetys striimattiin toukokuussa 2021. Suositun rekrytointikanavan toisena syksynä lähetyksiä on takana jo reilusti toistasataa. Rekrylähetysten lisäksi muun muassa työvoimakoulutuslähetyksiä tuottavan TE-liven katsojaluvut vaihtelevat toimialakohtaisesti. Yksi suora lähetys voi tavoittaa useita satoja katsojia.

Tuottaja-toimittaja Sanna Vieron mukaan yrittäjän kannattaa ottaa yhteyttä TE-liveen viimeistään Työmarkkinatorille ilmoitusta tehdessä.
Tuottaja-toimittaja Sanna Vieron mukaan yrittäjän kannattaa ottaa yhteyttä TE-liveen viimeistään Työmarkkinatorille ilmoitusta tehdessä.

TE-toimiston suosittu palvelu tarjoaa lähetyksillään yrityksille maksutonta näkyvyyttä.

Mitä rekrytoivat yritykset sekä työnhakijat voivat odottaa TE-liven lähetyksiltä ja palvelulta?

Tuottaja-toimittaja Sanna Viero kannustaa työnantajia kokeilemaan rohkeasti TE-liveä rekrytoinnissa.

”Työpaikasta ja työstä saa välitettyä aitoa ja rehellistä kuvaa mahdollisille tuleville työntekijöille todella helposti. Me TE-livessä hoidamme lähetyksen suunnittelun ja läpiviennin. Työnantajan tarvitsee vain antaa ainekset, niin me hoidamme loput.”

TE-live kehittää parhaillaan lähetystensä kulkua siten, että vieraat tuntisivat olonsa yhä kotoisammaksi.

Hyvin valmisteltu on simppeli juttu

Yritysten kannalta on siis syytä hymyyn. Juhlalähetyksessä vieraillut Ari-Pekka Jokitalo kertoi TE-liven auttavan kempeleläistä yritystä löytämään työntekijän rekrykoulutuksen kautta.

”Meillä on ollut piilevä tarve työntekijälle, mutta emme olleet vielä ylittäneet kynnystä ja lähteneet rekrytoimaan. Tämä kuulosti hyvältä väylältä, koska useinhan hyvät työntekijät voivat tulla puskista. Tämä on meille uusi konsepti.”

Jokitalo kiittelee hyvin valmisteltua ja ohjattua lähetystä, jonka mittaan vieras sai kertoa tutuista asioista.

”Ihan simppeli juttu.”

TE-livessä on ollut mukana isoja ja pieniä yrityksiä niin ICT-alalta, palvelualoilta kuin teollisuudestakin. Pohjois-Pohjamaan lähetyksissä on vieraillut työnantajia laajalta alueelta.

Ari-Pekka Jokitalo, tuottaja-toimittaja Aulikki Ståhle ja Marika Söderman olivat yhtä hymyä TE-liven sadannen lähetyksen jälkeen.
Ari-Pekka Jokitalo, tuottaja-toimittaja Aulikki Ståhle ja Marika Söderman olivat yhtä hymyä TE-liven sadannen lähetyksen jälkeen.

Loppuvuonna luvassa teemalähetyksiä

Pohjois-Pohjanmaan TE-liven sadannessa lähetyksessä esiteltiin työvoimakoulutus. Lähetyksessä vieraillut Marika Söderman kuvailee TE-liven keskeisiä hyötyjä palveluntuottajan näkökulmasta.

”Haluamme tavoittaa hyviä hakijoita, jotka näkisivät, että tämä on hyvä keino työllistyä. TE-live on hyvä markkinoinnin väline, jolla saamme tunnettuutta sekä yrityksille että meille täällä Pohjois-Pohjanmaalla. Tulemme ehdottomasti uudestaan, jos vain pääsemme.”

Myönteisen vastaanoton saaneen TE-liven tunnettuus kasvaa kaiken aikaa. Valtakunnallisella oppisopimusviikolla TE-live tuottaa sarjan lähetyksiä, joissa teemaa käsitellään eri näkökulmista. Myös muita teemaviikkoja on luvassa.

TE-LIVE
  • Tarkoitettu kaikkien alojen rekrytointeihin. TE-live tuottaa myös kansainvälisiä rekrylähetyksiä.
  • Yritys voi hakea lähetyksessä tekijöitä yhteen tai jopa kymmeniin työpaikkoihin.
  • Seuraa suoria lähetyksiä ja katso tallenteita: TE-live.
  • Lähetyksiä voi seurata myös YouTube-kanavalla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.
  • Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: te-live.fi/yhteystiedot#pohjois-pohjanmaa.