Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken kun­nan­joh­ta­ja ir­ti­sa­nou­tui hen­ki­lö­koh­tai­sis­ta syistä – "Aika usein asiat liit­ty­vät pää­tök­sen­te­koon tai epä­luot­ta­muk­seen vi­ran­hal­ti­joi­den ja pää­tök­sen­te­ki­jöi­den vä­lil­lä"

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Harri Karjalainen jatkanee väliaikaisena kunnanjohtajana. Kunnan mukaan Eija Liikamaan eroon ei liity näkemyseroja.

Taivalkosken kunnanvaltuuston puheenjohtaja Harri Karjalaisen mukaan tuoreen kunnanjohtajan Eija Liikamaan irtisanoutumisen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. Kaleva ei tavoittanut Liikamaata kommentoimaan eroaan.

– Eija sitten itse mahdollisesti jossain kohtaa kertoo. Sen enempää en luonnollisesti pysty asiaa avaamaan, Karjalainen sanoo.

Liikamaa ilmoitti erostaan juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Mitään viitteitä eroamisesta ei Karjalaisen mukaan ollut aiemmin nähtävissä.

– Hän soitti maanantaina iltapäivällä ja laittoi sitten virallisesti irtisanoutumisilmoituksen.

Karjalainen ei halua puhua Liikamaan puolesta, mutta hänen oma näkemyksensä on, ettei kunnanjohtajan ja muun kuntaorganisaation välillä ole ollut mitään näkemyseroja tai muuta riitaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.