Miksi kou­lu­al­tis­tuk­set eivät enää johda Oulussa ka­ran­tee­niin?

Suomen olym­pia­ko­mi­tea pal­kit­si OSAO:n Vuoden ur­hei­lu­op­pi­lai­tok­se­na

Urheilukoordinaattori Antti-Jussi Puotiniemi sai erityiskiitokset nuorten urheilijoiden eteen tekemästään työstä.

OSAO:n urheilukoordinaattori Antti-Jussi Puotiniemi auttaa nuoria kykyjä eteenpäin. Hänellä on valmennustyöstä yli 20 vuoden kokemus.
OSAO:n urheilukoordinaattori Antti-Jussi Puotiniemi auttaa nuoria kykyjä eteenpäin. Hänellä on valmennustyöstä yli 20 vuoden kokemus.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Koulutuskuntayhtymä OSAO (Oulun seudun ammattiopisto) sai torstaina arvokkaan tunnustuksen. Suomen olympiakomitea palkitsi OSAO:n Vuoden urheiluoppilaitoksena.

Palkintoperusteluissa kehutaan OSAO:n pitkäjänteistä ja menestyksekästä kaksoisuratyötä osana Ouluseutu Urheiluakatemiaa.

– Urheilijoiden valmentautumisen ja kaksoisuran tukeminen on tuonut oppilaitoksen entisille ja nykyisille urheilijoille menestystä sekä opinnoissa että urheilussa. Monet urheilijat ovat ponnistaneet OSAO:n kautta eri lajien maajoukkueisiin, kansainvälisiin ammattilaisliigoihin, ammattiurheilijan urille ja olympiamitaliin asti, perusteluissa todetaan.

OSAO:n urheilukoordinaattori Antti-Jussi Puotiniemi sai samalla erityiskiitokset nuorten urheilijoiden eteen tekemästään työstä.

Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustus myönnetään ansioituneelle oppilaitokselle menestyksekkäästä, monipuolisesta ja pitkäjänteisestä työstä nuorten huippu-urheilijoiden opiskelun sekä valmentautumisen tukemisessa.