Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Heinäpään stadion: Miksi Hei­nä­pään sta­dio­nis­ta tehtyjä va­li­tuk­sia ei kä­si­tel­lä heti?

Historia: Oulu onkin sa­vo­lais­ten kau­pun­ki

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Sun­nun­tai-il­lan to­si­poh­jai­nen elokuva on jän­nit­tä­vä tarina huu­me­kun­kun jah­taa­mi­ses­ta Ko­lum­bias­sa

Tositapahtumiin perustuva tarina kertoo Robert Mazurin peitetehtävistä Pablo Escobarin kartellin ja rahanpesun sekä huumeiden maailmassa.
Tositapahtumiin perustuva tarina kertoo Robert Mazurin peitetehtävistä Pablo Escobarin kartellin ja rahanpesun sekä huumeiden maailmassa.
Kuva: Liam Daniel

The Infiltrator

Sub klo 21.00

Loistava Netflix-sarja Narcos jätti mielenkiinnon Pablo Escobarin hahmoon ja hämmentävään uraan. Sopivasti sen kannoilla tuli Brand Furmanin tosipohjainen jännäri kolumbialaisen huumekunkun jahtauksesta.

FBI-agentti Robert Mazurin rooliin saatiin Bryan Cranston, jolle karttui Breaking Badin myötä vankasti kokemusta kireistä hermoista, ihmissuhdekitkasta ja huumeen sekaisesta jännitysdraamasta. Mazur heitetään nimittäin leijonan kitaan, eli soluttautumaan rahanpesijänä Escobarin kartelliin.

Narcosmaisen syvään ajankuvaan ei ohjaajan äidin Ellen Brown Furmanin kirjoittama elokuva yllä, mutta voi sen ääressä henkeä pidättää. Agentin edessä ovat juuri ne houkutuksen, vaaran ja omantunnon ovikellonsoitot, joita sankariparat niin usein kohtaavat tämän lajin tarinoissa – tosissa ja kuvitelluissa. Ensiesitys. (USA 2016)

Tapahtui Vegasissa

TV2 klo 21.00

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.