Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

So­siaa­li­sen median nostama Te­ra­peut­ti-Vil­le ju­lis­tau­tuu lem­peäm­män po­li­tii­kan puo­les­ta­pu­hu­jak­si: "En usko, että kukaan täällä haluaa mitään huu­te­lua"

Kansanedustaja Ville Merinen kutsuu itseään "Tiktokin lempeimmäksi ääneksi". Nyt hän pyrkii olemaan sitä myös eduskunnassa.

Ville Merinen tunnetaan Tiktok-nimisessä sovelluksessa Terapeutti-Villenä. Nyt hän toimii sdp:n kansanedustajana eduskunnassa.
Ville Merinen tunnetaan Tiktok-nimisessä sovelluksessa Terapeutti-Villenä. Nyt hän toimii sdp:n kansanedustajana eduskunnassa.
Kuva: Raisa Jalasmäki

Yhä repivämmäksi käyvä poliittinen keskustelu haastaa perinteisemmän suomalaisen sovittelevan kulttuurin. Kovaan poliittiseen kielenkäyttöön puuttui heti eduskuntataipaleensa alussa Terapeutti-Villenä tunnettu Ville Merinen (sd.), joka nousi kansanedustajaksi pitkälti sosiaalisen median Tiktok-palvelun kirittämänä.

Merinen tunnetaan lempeistä mielenterveysaiheisista videoista, jotka puhuttelevat katsojaa sekä tarjoavat tukea ja rohkaisua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.