Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Sitkeä kis­ko­ka­lus­ton tekijä Trans­tech on hieno poh­joi­nen esi­merk­ki

Kiskokaluston tekijä Škoda Transtech on noussut alansa huipulle kaukana maanosan juna- ja raitiotieliikenteen hermokeskuksista. Kainuulais-oululaista yritystä siivittänee vastedeskin päästöttömän liikenteen suosion kasvu.

Kainuulaista sitkeyttä ja pohjoispohjalaista suunnitteluosaamista vahvistettuna taitajilla niin muulta Suomesta kuin Euroopastakin – ja kauempaakin maailmalta. Muun muassa näistä on Škoda Transtechin vaunutehtaan menestys tehty.

Uusi osoitus oikealla raiteella olemisesta saatiin, kun yhtiö esitteli yhdessä VR:n kanssa jälkimmäisen tilaamia uusia vaunuja. Tilauksen arvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Transtech toimittaa VR:lle yhdeksän makuuvaunua ja kahdeksan autovaunua. Vaunukauppaan sisältyvät myös optiot 30 makuuvaunusta ja 30 autovaunusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.