Luonto: Uhan­alai­set tör­mä­pääs­kyt kai­voi­vat jälleen pe­sä­ko­lon­sa ou­lu­lais­ra­ken­ta­jien hiek­ka­ka­soi­hin

Vaatteet: Kaksi ou­lu­lais­ta vaa­te­yri­tys­tä tais­te­lee pi­ka­muo­ti­bis­nes­tä vastaan

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Si­joi­tus­in­toi­lu ver­tau­tuu jo ul­ko­nä­kö­pai­nei­siin – naiset ovat ot­ta­neet mie­hi­sek­si koetun rahan ja si­joit­ta­mi­sen maail­man omak­seen

"Oli näet aika, jolloin kauniin ruoka-annoksen saattoi syödä ilman, että sen kuvasi tai lenkin juosta ilman, että mittasi metrit ja kalorit ja jakoi kaiken someseuraajilleen", Finanssiala ry:n asiantuntija Jussi Karhunen kirjoittaa.

Onko sitä kunnon äiti ollenkaan, jos ei vapaa-ajallaan hieman sijoita? Sehän on itsenäisen ihmisen merkki, että huolehtii paitsi itsestään, myös taloudestaan. Kai vauvalle on turvattu taloudellinen varmuus?

Hissun kissun kansan kahvipöytiin ovat hiipineet aiheiksi rahastot ja ETF-sijoittaminen, ehkä osakesäästötilikin.

Erityisesti nuorempien ja työikäisten naisten keskuudessa sijoittamisella on paljon julkisuusavusteista vetoa – naisille sanojaan suuntaa usea sosiaalisen median vaikuttaja ja sijoituskeulakuva: Mimmit sijoittaa -kaksikko, Julia Thurén, Merja Mähkä, Jasmin Hamid, aiheesta kirjoja kirjoittaneet Terhi Majasalmi, Unna Lehtipuu, Emilia Kullas – lista on pitkä, muttei tyhjentävä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.