Festivaalit: Ellie Goul­ding ja Me­ga­deth Qstoc­kin pää­esiin­ty­jik­si – fes­ti­vaa­li viettää hei­nä­kuus­sa 20-vuo­tis­juh­liaan

Korot: Kaleva seuraa kor­ko­ta­soa päi­vit­ty­väs­sä ar­tik­ke­lis­sa: Katso täältä eu­ri­bor-kor­ko­jen tuo­reim­mat lukemat

Luitko jo tämän: Miksi ou­lu­lai­nen Ari, 33, käyttää ana­bo­li­sia ste­roi­de­ja?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Sii­ka­lat­van nok­ka­ko­la­ris­sa me­neh­tyi ne­li­kymp­pi­nen mies

Siikalatvalla sattui maanantai-iltana täysperävaunuyhdistelmän ja henkilöauton välinen nokkakolari. Onnettomuuspaikka oli Nelostiellä noin kymmenen kilometriä Pulkkilan keskustasta pohjoiseen, Jylhänrannan kohdalla.

Onnettomuudessa henkilöauton kuljettaja menehtyi. Kuljettaja oli nelikymppinen ulkopaikkakuntalainen mies.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kyydissä ollut matkustaja loukkaantui ja kuljetettiin sairaalaan mutta vammojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut.

Asiaa tutkitaan henkilöauton kuljettajan osalta muun mueassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Onnettomuudesta tuli hälytys kello 21 jälkeen. Pelastus- ja raivaustöiden vuoksi tie oli aluksi kokonaan poikki ja liikenne ohjattiin kiertotielle. Kello 22 aikaan toinen ajokaista saatiin käyttöön. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä tapahtumapaikalla onnettomuuden raivaustöiden ajan.