Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Sii­ka­joen­tie sai Suomen sur­keim­man tit­te­lin, mutta onko se kai­kis­ta huonoin – Kaleva kaipaa kuvia huo­no­kun­toi­sis­ta teistä!

Kuvia voi lähettää numeroon 13222.

Kunnostettu Siikajoentie oli alkuviikosta hyvässä kunnossa.
Kunnostettu Siikajoentie oli alkuviikosta hyvässä kunnossa.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Siikajoentie (maantie 807) sai viime viikolla kyseenalaista kunniaa, kun se valittiin Suomen surkeimmaksi tieksi Suomen Kylät ry:n ja Suomen Tieyhdistys ry:n järjestämässä kilpailussa.

– Yhden kuvan perusteella tiestä on saatu Suomen surkein tie. Huonompiakin teitä on olemassa, Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen maanteiden hoidon projektipäällikkö Pekka Toiviainen naurahti Kalevalle.

Asutko sinä huonokuntoisen tien varressa? Oletko joutunut ajamaan hikikarpalot otsallasi erittäin huonolla tiellä? Lähetä meille kuvia huonoista kokemuksistasi!

Kuvat julkaistaan Kalevan lukijakuvissa. Kameran tuotoksia voi lähettää numeroon 13222.

Lue myös: Sii­ka­joen kylällä kaikki tie­tä­vät, missä si­jait­see Suomen surkein tie – Kaleva kävi kö­röt­te­le­mäs­sä pa­ha­mai­nei­sel­la rei­til­lä: "Ham­paat mei­na­si­vat lentää suusta"