Pekingin olympialaiset: Katso ki­sa­oh­jel­ma tästä

SSAB: Raa­hes­sa saatiin kai­vat­tu päätös: te­räs­teh­das jatkaa

Sel­viy­ty­jät Suomen viides kausi ku­va­taan Ka­ri­bian läm­mös­sä, mukana ou­lu­lai­nen Lauri Sa­lo­vaa­ra ja ke­mi­läi­nen Ville Ee­rik­ki­lä

Kilpailijat aloittivat matkansa kohti Dominikaanista tasavaltaa tänään tiistaina.

Lauri Salovaara on mukana Selviytyjien viidennellä kaudella.
Lauri Salovaara on mukana Selviytyjien viidennellä kaudella.
Kuva: Taneli Kärki

Selviytyjät Suomi saa jatkoa, kun sarjan viidennen kauden kilpailijat julkistettiin maanantaina. Mukana on 16 julkisuudesta tuttua henkilöä, joiden joukossa on oululainen mediayrittäjä Lauri Salovaara.

Salovaaran lisäksi pohjoista ulottuvuutta kuvauksiin tuo kemiläinen radiojuontaja Ville Eerikkilä.

Mukana ovat myös muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, viime kaudella Big Brotherissa kilpaillut Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 204 Bea Toivonen, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, Sohvaperunoista tuttu Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja ja BB-kisaaja 2019 Helmeri Pirinen.

Kuvaukset alkavat lähipäivinä. Kausi kuvataan Dominikaanisessa tasavallassa, ja kilpailijat lähtivät kohti määränpäätä tänään.

Nelosen tiedotteessa huomautetaan, että saarella on syytä olla varuillaan tuhatjalkaisten, hämähäkkien ja käärmeiden kanssa. Sääilmiöt muodostavat kuitenkin leirielämälle suurimman uhan. Myrskyt voivat yltyä pahimmillaan hurrikaaneiksi.

36 päivää kestävän kilpailun voittaja kuittaa 30 000 euron palkintopotin.

Nelosella on parhaillaan menossa sarjan neljäs tuotantokausi, joka kuvattiin koronarajoitusten takia Lapissa.