Kirkko: Ana­lyy­si: Ta­sa-ar­voi­sen avio­lii­ton kan­nat­ta­jien kut­su­mi­nen vih­reik­si mie­hik­si ylittää rajan

Palkinnot: Vuoden 2022 Teos­to-pal­kin­to jaetaan neljän pal­ki­tun kesken

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

"Sel­vi­sim­me pa­him­mas­ta teh­tyäm­me töitä 24/7" – 60 vuotta täyt­tä­vä ra­vin­to­loit­si­ja Maija Sil­ven­noi­nen luottaa siihen, että asiat jär­jes­ty­vät myös ko­ro­na­olois­sa

Maija Silvennoisen kasvisravintolassa on yliopistokaupunki Jyväskylässä vakiintunut asiakaskunta. "Ajattelin viime keväänä korona-aikaan, ettei tässä niin helpolla luovuteta. Päätettiin, että selviydytään."
Maija Silvennoisen kasvisravintolassa on yliopistokaupunki Jyväskylässä vakiintunut asiakaskunta. "Ajattelin viime keväänä korona-aikaan, ettei tässä niin helpolla luovuteta. Päätettiin, että selviydytään."
Kuva: Tommi Anttonen

Ravintolayrittäjä Maija Silvennoinen ei toimen ihmisenä tapaa vilkuilla peruutuspeiliin. Helmikuisen kirpeänä pakkaspäivänä Jyväskylässä häneltä pukkaa kuitenkin sinistä ajatusta.

– Olen saavuttanut elämässä suurimmat haaveeni. Olen saanut tehdä tätä työtä pitkään, ja minulla on kaksi tervettä lasta. Mitä voi elämältä enemmän toivoa, hetkessä eläjäksi tunnustautuva Silvennoinen summaa.