Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Essee
Tilaajille

Sek­suaa­li­kult­tuu­rim­me tar­vit­see ra­di­kaa­lia val­lan­ku­mous­ta, Taina Kin­nu­nen kir­joit­taa – "Kun seksi tulee vastaan kaik­kial­la, on ihme, jos joku on­nis­tuu ai­kuis­ikään­sä saakka säi­lyt­tä­mään terveen ute­liai­suu­ten­sa sitä koh­taan"

Olen pitänyt itseäni liberaalina seksuaalisuuden suhteen. Homoseksuaalisuus, heteroseksuaalisuus, biseksuaalisuus, aseksuaalisuus, kinkyseksuaalisuus, avoin suhde – kaikki ovat luonnollisia ja myönteisiä asioita. Kukin tyylillään, kuten sanotaan. Ja tyyliä voi tarpeen tullen vaihtaa.

Mutta on yksi seksuaalisuuden laji, jonka suhteen olen sallimaton konservatiivi: heteromiesten harjoittama nuorten naisten esineellistäminen. Se ilmenee fyysisenä ahdisteluna ja väkivaltana, sanallisena halventamisena, visuaalisina esityksinä.

Ja nyt varoitan tekstini sisältämistä raakuuksista ja alatyylisyyksistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.