Tilaajille

Sa­vo­lai­nen talk­ku­na maistui poh­jois­poh­ja­lai­sil­la lä­hi­ruo­ka­mark­ki­noil­la – Kova viima ei hyy­dyt­tä­nyt tun­nel­maa eikä kau­pan­te­koa Kau­ko­vai­niol­la Li­kis-ta­pah­tu­mas­sa lauan­tai­na

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä lähiruokatapahtuma oli tänä vuonna koronan takia aiempaa pienempi. Mukana oli 30 myyntikojua, kun aiemmin myyjiä on ollut puolen sataa.

Railakas tuuli vihmoo lauantaina rivakasti mutta se ei estä väkeä nauttimasta markkinatunnelmasta ja hankkimasta kasseihin erilaisia lähellä tuotettuja ruokatuotteita. Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämät Likis-lähiruokamarkkinat pidettiin neljättä kertaa Kotkantien kampuksen alueella nyt koronan takia aiempaa hieman pienempänä.

Jinni Lu ja Hannu Hamari maistelevat kuopiokaisen Rantalan tilan talkkunaa. Maku on suunnilleen yhtä hyvä kuin pohjoispohjalaisista Pietolan jauhoista tehdyssä talkkunassa.
Jinni Lu ja Hannu Hamari maistelevat kuopiokaisen Rantalan tilan talkkunaa. Maku on suunnilleen yhtä hyvä kuin pohjoispohjalaisista Pietolan jauhoista tehdyssä talkkunassa.
Kuva: Antti Ervasti

Ei ihan läheltä, Kuopiosta on tullut myymään ja maistattamaan talkkunapuuroaan Rantalan tilan isäntä Mikko Kokkonen. Oululaiset Jinni Lu ja Hannu Hamari toteavat puuron herkulliseksi.