Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ruo­ka­kaup­pa netissä on Suo­mes­sa vie­lä­kin jäl­ki­ju­nas­sa – etenkin isojen kau­pun­kien nuoriso oppii ti­laa­maan ruuan kau­pas­ta kotiin silloin kun itselle sopii

Kasvuprosentit olivat hurjia koronan takia, mutta osuus päivittäistavarakaupasta on vielä hyvin ohut. Wolt Market on yksi uudemmista firmoista ruokakaupassa.

Wolt Marketilla on ollut Oulussa keräilymyymälä yli vuoden. Asiakkaalle ruokatilausta keräämässä vuoropäällikkö Caryl Rytkönen.
Wolt Marketilla on ollut Oulussa keräilymyymälä yli vuoden. Asiakkaalle ruokatilausta keräämässä vuoropäällikkö Caryl Rytkönen.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Verkkokaupan osuus Suomen päivittäistavarakaupasta on kasvanut kovasti, mutta se oli vuonna 2021 silti vain 2,6 prosenttia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.