Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Ri­ta­har­juun avataan uusi S-mar­ket ja polt­to­nes­te­ase­ma – mar­ke­tin kyl­mä­lait­tei­den huk­ka­läm­pö otetaan talteen ja syö­te­tään Oulun Ener­gian kau­ko­läm­pö­verk­koon

Uuden S-marketin avajaisia vietetään torstaina Ritaharjussa. Uuden marketin kylmälaitteiden hukkalämpö otetaan talteen ja pumpataan Oulun Energian kaukolämpöverkkoon.

Uuden S-marketin avajaisia vietetään torstaina Ritaharjussa.

Uuden marketin kylmälaitteiden hukkalämpö otetaan talteen ja pumpataan Oulun Energian kaukolämpöverkkoon. Yhteistyöllä kaukolämpöverkkoon saadaan syötettyä päästötöntä lämpöä  noin 500 tonnin hiilidioksidipäästöjen eli jopa 170 omakotitalon lämmityksen verran.

S-market Ritaharju on tältä osin edelläkävijä Arinassa ja S-ryhmässä.

Marketin ohessa avataan myös ABC CarWash -autopesu ja polttonesteen tankkauspaikka.

Arina työllistää Ritaharjun S-marketissa 19 henkilöä.

Ritaharjun avauksen yhteydessä nykyisen Kuivasrannan Salen toiminta päättyy. Salen henkilökunta siirtyy työskentelemään Ritaharjun S-marketiin.

Ritaharjun S-marketin valikoiman tuotteista 80 prosenttia on kotimaisia. Myymälästä löytyy satoja pohjoissuomalaisia ruokatuotteita kymmeniltä lähialueen tavarantoimittajalta.

Ritakierrokseen avattavassa marketissa on paistopiste, pikakassoja sekä Postin, PostNordin, että Budbeen automaatit sekä Postin ulkoautomaatti, josta paketit voi noutaa vuorokauden ympäri.

– Uusinta uutta meillä on myös pullonpalautusta nopeuttava muovipullojen ja tölkkien suursyömäri Tomra R1, jonne voi kertakaadolla palauttaa yli 100 palautuspulloa- ja tölkkiä, kertoo marketpäällikkö Maija Kiljo tiedotteessa.

Sähköautojen latauspisteet avataan marketiin myöhemmin tämän vuoden aikana.

Ritaharjun S-market on Arina-ketjun 33. myymälä Pohjois-Suomessa.