Suviseurat: "Nämä ovat oikein hauskat fes­ta­rit", sanoo nuori seu­ra­vie­ras Anna Kar­hu­maa Lopen su­vi­seu­roil­la

Koronarajoitukset: Ko­ro­na­toi­met päät­ty­vät Suomen ra­joil­la per­jan­tai­na

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Riikka Moi­la­nen va­lit­tiin Tau­ko­kan­gas Oy:n uudeksi toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

Riikka Moilanen on valittu Taukokangas Oy:n toimitusjohtajaksi.
Riikka Moilanen on valittu Taukokangas Oy:n toimitusjohtajaksi.
Kuva: Teija Soini

Riikka Moilanen on valittu Oulaisissa toimivan Taukokangas Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi nykyisen toimitusjohtaja Mika Rytkösen jättäessä tehtävän. Moilanen aloittaa uudessa tehtävässään 1. maaliskuuta 2021.

Taukokangas on noin 120 ihmistä työllistävä hoiva-, kuntoutus- ja terveyspalveluyritys. Yhtiö toimii Oulaisissa, Ylivieskassa ja Kalajoella.

Tällä hetkellä Moilanen toimii Oulaisten hallintojohtajan viransijaisena. Tänä syksynä Moilasen nimi on noussut esiin ainakin Sodankylän kunnanjohtajahaussa, jossa hän eteni soveltuvuusarviointiin. Moilanen jättäytyi kuitenkin pois hausta lokakuun lopussa.

Aiemmin hän on toiminut muun muassa Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajana. Moilanen on toiminut myös kansanedustajana vuosina 2003–2007.

Riikka Moilanen kertoo Taukokankaan tiedotteessa vastanneensa myöntävästi, kun häntä pyydettiin tehtävään. Moilanen kuvailee viihtyneensä Oulaisissa erinomaisesti.

– Odotan innolla, että pääsen tekemään hartiavoimin töitä Taukokangas Oy:n puolesta ja sen osaavan henkilöstön kanssa, Moilanen toteaa tiedotteessa.

Taukokangas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Laikarin mukaan Moilasella on toimitusjohtajan tehtävään tarvittavaa kokemusta ja osaamista sekä laajat yhteistyöverkostot.

– Olen vakuuttunut, että Riikalla on erinomaiset edellytykset johtaa ja kehittää Taukokangas Oy:tä vaativassa ja nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, Laikari toteaa.