Tilaajille

Raahen ra­pa­pap­po­jen mies­luo­las­ta löytyy niin ben­sa­pump­pu, kal­ja­ha­na kuin mopon ajo­va­lois­ta tuu­na­tut lamput

WMK Rapapapat -yhdistyksen kerhotiloissa hellitään kaksitahtisia.”Waimot Määrää Käytön”. Siitä se lyhenne tulee, heittää yhdistyksen aktiivijäsen Mikko Mattila.

Mopokerhon museo-osasto on paikka, jossa ulkopuolisetkin pääsevät ihmettelemään pappamopojen värikkäitä ulkomuotoja ja lähihistoriaa. Aktiivijäsenet Timo Orava (vas.) ja Jyrki Hämeenkorpi istuvat kerhotilan baarihuoneessa, josta löytyy myös pöytä, jonka lasin alla on 800 erilaista pullonkorkkia. Itsetehtyä, lahjoitettua ja kierrätettyä. Mopokerhon rekvisiitan taustoista riittää tarinoita. Osmon Pyörä oli raahelainen mopo- ja pyöräliike, joka toimi pitkään Kirkkokadulla. Omistaja Osmo Viiltola on lahjoittanut kerholle vanhan kyltin.
Mopokerhon museo-osasto on paikka, jossa ulkopuolisetkin pääsevät ihmettelemään pappamopojen värikkäitä ulkomuotoja ja lähihistoriaa.
Mopokerhon museo-osasto on paikka, jossa ulkopuolisetkin pääsevät ihmettelemään pappamopojen värikkäitä ulkomuotoja ja lähihistoriaa.
Kuva: VESA JOENSUU

WMK Rapapapat -yhdistyksen kerhotiloissa hellitään kaksitahtisia.

”Waimot Määrää Käytön”. Siitä se lyhenne tulee, heittää yhdistyksen aktiivijäsen Mikko Mattila.

Joukko ”rapapappoja” istuu Raahen entisen paloaseman tiloissa Rantakadulla ja hörppii ties monennettako santsikuppia Moccamasterin pyyhkäisemää kahvia.