Metsästys: Poh­jois-Poh­jan­maal­le myön­net­tiin luvat 25 il­vek­sen kaa­ta­mi­seen

Huumerikokset: Oikeus tuo­mit­si eh­dot­to­mia van­keus­ran­gais­tuk­sia tör­keis­tä huu­maus­ai­ne­ri­kok­sis­ta Oulussa

Mainos: Kalevan ti­laa­jan kump­pa­ni­etu­na liput puoleen hintaan Kär­pät-Pe­li­cans ke 27.10. peliin.

Raa­he­lai­ses­sa kou­lus­sa jouk­ko­al­tis­tu­mi­nen – kaksi luok­kaa, yli 50 hen­ki­löä, on ase­tet­tu ka­ran­tee­niin

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tiedottaa verkkosivuillaan, että Raahen Koivuluodon koulussa on ollut koronavirukseen sairastunut henkilö. Henkilö on viimeksi ollut koululla 19. huhtikuuta. Tuolloin oireettoman henkilön oli myöhemmin todettu saaneen tartunnan.

Varotoimenpiteenä on asetettu karanteeniin koulun kaksi luokkaa, yhteensä 51 henkilöä.

Altistuskaranteenin kesto on 14 vuorokautta altistuspäivästä laskien. Karanteeni kestää 3. toukokuuta asti.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän henkilökunta soittaa karanteeniin määrättyjen luokkien oppilaiden vanhemmille keskiviikon tai viimeistään torstain aikana.

Oppilaiden, jotka eivät ole olleet koulussa 19. huhtikuuta, ei katsota altistuneen. Heitä ei myöskään määrätä karanteeniin.

Kuntayhtymä muistuttaa, että testeihin on syytä hakeutua matalalla kynnyksellä, jos oireita ilmenee. Tämä koskee myös jo altistuskaranteeniin asetettuja. Kuntayhtymä tiedottaa lisää, jos uusia altistumisia tai tartuntoja ilmenee.