Luonto: Raakun suojelu sai mil­joo­na­ra­hoi­tuk­sen, sim­pu­koi­den et­sin­tään kou­lu­te­taan raak­ku­koi­ra

Formula 1: Ana­lyy­si: Lando Norris maksoi kovan hinnan uh­ka­pe­lis­tään Sotshin F1-ki­sas­sa

Qstock myytiin jälleen loppuun – ko­ro­na­tar­tun­nan saanut voi siirtää lip­pun­sa seu­raa­vaan vuoteen

Tämän vuoden Qstockissa esiintyvät muiden muassa Nightwish, JVG, Suede (UK), SANNI, ALMA, Amorphis ja The Darkness (UK).
Tämän vuoden Qstockissa esiintyvät muiden muassa Nightwish, JVG, Suede (UK), SANNI, ALMA, Amorphis ja The Darkness (UK).

Oululainen Qstock-festivaali loppuunmyytiin jo kahdeksatta kertaa peräkkäin. Festivaalialueelle Raattiin ja Kuusisaareen kokoontuu yleisöä 40 000 kahden päivän aikana.

– Kulunut puolitoista vuotta on ollut todella synkkää aikaa koko tapahtuma-alalle. Välivuoden jälkeen tuntuukin erityisen hienolta päästä järjestämään festivaali – ja vielä loppuunmyydylle yleisölle, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo tiedotteessa.

Festivaalijärjestäjä muistuttaa, että jos lipun hankkinut asiakas saa positiivisen tuloksen koronatestistä tai joutuu viranomaisen määräämään karanteeniin, on hänen syytä jättää tulematta festivaalialueelle.

Lippu voidaan siirtää kesän 2022 Qstockiin ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@qstock.fi ja esittämällä viranomaisen todistuksen.

– Pandemia on luonnollisesti tuonut oman lisänsä järjestelyihin, mutta yhteistyössä viranomaisten kanssa ja heidän ohjeistuksiaan noudattaen teemme tästä mahdollisimman turvallisen festivaalin.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.–31.7.2021.