Vaalitentti: Kalevan vaa­li­ten­tin kuu­sik­ko pääsee tänään pu­reu­tu­maan poh­joi­seen – "Ei niitä asioita nosta kukaan muu esille, jos me emme tee sitä"

Pääkirjoitus: Puo­luei­den näy­tet­tä­vä kort­tin­sa – leik­kaus­koh­teet ker­rot­ta­va tar­kem­min

Joukkoliikenne: Oulussa ha­lu­taan ke­hit­tää jouk­ko­lii­ken­net­tä työ­paik­ka- ja asuin­alueil­la – kolme pal­ve­lu­ta­so­vaih­to­eh­toa esillä rat­kai­suik­si

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Put­ka­reis­sul­le kul­je­tet­tu hu­ma­lai­nen äityi vä­ki­val­tai­sek­si po­lii­si­au­tos­sa Tor­nios­sa – yritti tarrata kul­jet­ta­jaan ja löi toista po­lii­sia päähän

Torniossa toikkaroinutta miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä. Väkivaltatilanteeseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa Jokivarrentiellä perjantai-iltana.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteen valvontaa, kun poliisikaksikko huomasi mieshenkilön hoipertelemassa keskellä ajorataa autojen seassa. Partio pysähtyi jututtamaan miestä. Keskustelun aikana kävi ilmi, että ulkomaalainen mies oli tukevassa humalassa.

Juttutuokion aikana mies ei osannut kertoa, mistä hän oli tulossa tai mihin oli menossa. Myös asuinpaikka jäi epäselväksi, eikä miehen tuttuihin saatu poliisin mukaan yhteyttä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.