Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Haapajärvi: Kau­pun­ki tekee ri­kos­il­moi­tuk­sen en­tis­ten joh­ta­jien toi­min­nas­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Put­ka­reis­sul­le kul­je­tet­tu hu­ma­lai­nen äityi vä­ki­val­tai­sek­si po­lii­si­au­tos­sa Tor­nios­sa – yritti tarrata kul­jet­ta­jaan ja löi toista po­lii­sia päähän

Torniossa toikkaroinutta miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä. Väkivaltatilanteeseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa Jokivarrentiellä perjantai-iltana.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteen valvontaa, kun poliisikaksikko huomasi mieshenkilön hoipertelemassa keskellä ajorataa autojen seassa. Partio pysähtyi jututtamaan miestä. Keskustelun aikana kävi ilmi, että ulkomaalainen mies oli tukevassa humalassa.

Juttutuokion aikana mies ei osannut kertoa, mistä hän oli tulossa tai mihin oli menossa. Myös asuinpaikka jäi epäselväksi, eikä miehen tuttuihin saatu poliisin mukaan yhteyttä. Partio päätti, ettei vahvasti päihtynyttä kulkijaa voinut jättää kulkemaan, ja mies päätettiin kuljettaa putkaan selviämään.

Henkilöautomallisen poliisiauton takapenkillä mies ei vaikuttanut viihtyvän. Putkareissulle matkalla ollut kulkija kurkotti kesken ajon ja yritti tarttua autoa kuljettaneeseen poliisiin.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.