Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Puolen ki­lo­met­rin kaahaus Oulussa toi yli kuuden tonnin sakot suur­yri­tyk­sen joh­to­por­taa­seen kuu­lu­val­le mie­hel­le

Kaahailu Oulussa Bertel Jungin tiellä toi mojovat sakot vuonna 1966 syntyneelle miehelle. Kalevan tietojen mukaan kyseessä oli suuryrityksen Pohjois-Suomen aluejohtoon kuuluva henkilö.

Oulun käräjäoikeuden maanantaina antamasta tuomiosta ilmenee, että mies ajoi 110 kilometrin tuntinopeudella kuudenkympin rajoitusalueella tämän vuoden maaliskuussa. Hänellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Mies myönsi ylinopeuden oikeudelle antamassaan kirjallisessa vastauksessa. Miehen mukaan ylinopeutta ajettu matka oli 450 metriä, tie oli kuiva, eikä nelikaistaisella tiellä ollut vastaantulevaa liikennettä. Hän kertoi myös ajaneensa puolisonsa autoa, jonka kiihtyvyys lyhyellä matkalla oli yllättänyt miehen.

Käräjäoikeus tuomitsi miehelle 50 päiväsakkoa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehen ilmoittamat tulot olivat sen verran suuret, että yhden päiväsakon määräksi tuli 122 euroa.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.