Pesäpallo: Lippo kaipaa ri­pauk­sen ren­tout­ta koh­ta­lon­ot­te­luun Sii­lin­jär­vel­le – "Turha varman päälle te­ke­mi­nen pitää saada pois"

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Puita kaatui pi­ha­ra­ken­nus­ten päälle Tai­val­kos­kel­la – puu kat­kai­si myös mök­ki­läis­ten ajotien

Taivalkoskella Metsäkyläntiellä oli käynnissä vahingontorjuntaoperaatio maanantai-iltana. Pelastuslaitos sai tapahtuneesta hälytyksen noin kello 20 jälkeen.

Oulu–Koillismaan pelastuslaitokselta kerrottiin noin kello 21 jälkeen, että ainakin yksi puu oli kaatunut saunarakennuksen päälle piha-alueella. Pelastuslaitos tarkensi myöhemmin kello 23 aikaan, että puita oli kaatunut myös päärakennuksen päälle ja autotielle. Kyse on ollut viimeviikkoisten myrskyjen heikentämistä puista.

Päärakennuksessa olleet asukkaat eivät olleet pelastuslaitoksen mukaan vaarassa. Alueelta ei pääse pois autolla, mutta pelastuslaitoksen mukaan asukkailla on käytössä myös vene vesitse poistumista varten.

Pelastuslaitos on ollut yhteydessä paikalliseen sähköyhtiöön, joka jatkaa raivaustöitä huomenna tiistaina.

Uutista ja otsikkoa päivitetty kauttaaltaan 28.8.2021 kello 23.24.

Korjattu virheellinen päivämäärä 28.6.2021 kello 21.55.