Nokia: Täl­lai­nen on yhtiön yli 60-vuo­ti­nen his­to­ria Oulussa

koronarokote: Oulu aloit­taa kol­man­sien ro­ko­te­an­nos­ten an­ta­mi­sen kai­kil­le yli 18-vuo­tiail­le

Mainos: Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Kalevan joulun ti­laus­tar­jouk­siin klik­kaa­mal­la tästä.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Po­ti­laan sai­raa­las­sa saama oikea ja ra­vit­se­va ruoka on tärkeä tekijä toi­pu­mis­pro­ses­sis­sa

Minulle tehtiin OYSissa iso leikkaus 3. marraskuuta. Ravintoterapeutin kanssa tehtiin sitten lista ruoka-aineista, jotka pitää lisätä vegaani/laktoositon/keliakia -ruokalistaani.

Se sisälsi proteiinia eri muodoissa – kananmunia, rahkaa, raejuustoa, kalaa – eli kaikkia niitä ruoka-aineita, jotka vaikuttavat kudosten ja haavojen paranemiseen. Kuntouduinkin leikkauksesta nopeasti, kiitos siitä hyvälle hoidolle ja asianmukaiselle ravitsemukselle.