Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Ravintolat: Tes­ta­sim­me Oulun Pekurin ra­men-pai­kan

Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Po­ti­laan sai­raa­las­sa saama oikea ja ra­vit­se­va ruoka on tärkeä tekijä toi­pu­mis­pro­ses­sis­sa

Minulle tehtiin OYSissa iso leikkaus 3. marraskuuta. Ravintoterapeutin kanssa tehtiin sitten lista ruoka-aineista, jotka pitää lisätä vegaani/laktoositon/keliakia -ruokalistaani.

Se sisälsi proteiinia eri muodoissa – kananmunia, rahkaa, raejuustoa, kalaa – eli kaikkia niitä ruoka-aineita, jotka vaikuttavat kudosten ja haavojen paranemiseen. Kuntouduinkin leikkauksesta nopeasti, kiitos siitä hyvälle hoidolle ja asianmukaiselle ravitsemukselle.

Siirryin kahden viikon jälkeen Mehiläinen Länsi-Pohjaan jatkohoitoon. Odotin sairaalalta OYSin kaltaista käytäntöä: potilaan tilanteen ja yksilölliset tarpeet huomioon ottavaa hoitoa ja ravitsemusta. Henkilökunta tekikin työtään ammattitaidolla ja sydämellä ja vastasi tarpeisiini.

Mutta pahasti  petyin sairaalan ruokaan. Se oli ruokarajoitteiselle sopimatonta, vähän sinnepäin tehtyä, ja siitä puuttui täysin proteiinilisä, joka minulle Oulussa määrättiin.

Kysyessäni asiasta hoitajilta sain vastauksen, että keittiölle on lähetetty lista ja soitettukin ruokarajoituksista ja pyydetty proteiinilisää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.