Analyysi: Oulun jät­ti-in­ves­toin­nit kan­nat­taa tehdä vaikka ris­kil­lä

Kaupat: Tans­ka­lais­ket­ju avaa uuden liik­keen Oulun kes­kus­taan

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Posti myllää pal­ve­lun­sa Ou­lus­sa: Palvelu lo­pe­te­taan Tuiran S-mar­ke­tis­ta, täyden pal­ve­lun postit jat­kos­sa Rak­si­lan ja Ruskon Ci­ty­mar­ke­teis­sa sekä Kai­jon­har­jun K-Su­per­mar­ke­tis­sa

Palvelujen sulkemisia ja avaamisia tehdään myös Oulunsalossa ja Limingassa. Postin mukaan palvelupisteiden lopettamiset ovat "kumppanilähtöisiä". Käytännössä kyse on siitä, että osuuskauppa Arina on irtisanonut yhteistyösopimukset Postin kanssa tietyissä kaupoissaan.

Oululaisille näkyvin muutos tapahtuu Tuirassa, jossa Posti lopettaa S-marketissa toimineen palvelupostinsa 11. tammikuuta ja pääosaan tulevat automaatit ja noutopisteet.
Oululaisille näkyvin muutos tapahtuu Tuirassa, jossa Posti lopettaa S-marketissa toimineen palvelupostinsa 11. tammikuuta ja pääosaan tulevat automaatit ja noutopisteet.
Kuva: Pekka Peura

Posti myllää taas palvelujaan merkittävästi uusiksi Oulussa ja lähialueella alkuvuonna.

Oululaisille näkyvin muutos tapahtuu Tuirassa, jossa Posti lopettaa S-marketissa toimineen palvelupostinsa 11. tammikuuta.

Jatkossa henkilökohtaista palvelua haluavat joutuvat asioimaan Raksilan Citymarketissa tai Ruskon Citymarketissa, johon avataan 8. helmikuuta uusi postin palvelupiste henkilö- ja yritysasiakkaille. Se tarjoaa paketti- ja postilähetysten noutamisen ja lähettämisen, postimerkit sekä postitus- ja pakkaustarvikkeet.

S-marketin postipalvelun lopetuksen ja Ruskon avaamisen välisenä aikana kuitattavat lähetykset voi noutaa Raksilan Citymarketin palvelupisteestä, Posti tiedottaa. Lisäksi Tuiraan on sijoitettu helmikuun loppuun asti väliaikainen noutopiste osoitteeseen Valtatie 53.

Mainittujen Citymarketien ohella Kaijonharjun K–Supermarketissa jatkaa henkilökohtaisen palvelun posti. Se avattiin viime maaliskuussa, kun Arina halusi lopettaa postipalvelut Linnanmaan Prismasta.

Taustalla Arinan irtisanomat sopimukset

Tuirassa Posti jatkaa muutosten jälkeen pakettiautomaattien ja noutopisteiden voimin.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.