Koulutus: Par­tu­ri-kam­paa­moil­la on pula pä­te­vis­tä työn­te­ki­jöis­tä

Panimot: Kemiin pe­rus­te­taan panimo, jonka tarina on kuin elo­ku­vis­ta

Mainos: Kalevan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Poliisi jul­kai­si kuvan Kas­tel­lin ap­teek­ki­ryös­tön epäil­lys­tä ja pyytää ha­vain­to­ja – naa­mioi­tu­nut ryös­tä­jä poistui pai­kal­ta säh­kö­pot­ku­lau­dal­la

Apteekkiryöstöstä epäilty valvontakameran kuvassa.
Apteekkiryöstöstä epäilty valvontakameran kuvassa.
Kuva: Poliisi
Apteekkiryöstöstä epäilty valvontakameran kuvassa.
Apteekkiryöstöstä epäilty valvontakameran kuvassa.
Kuva: Poliisi

Oulun poliisi pyytää havaintoja Kastellin maanantaisesta apteekkiryöstöstä epäillystä miehestä.

Poliisi kertoo, että epäilty ryösti apteekin maanantaina kello 18 aikaan väkivaltaa ja väkivallan uhkaa käyttäen. Epäillyllä oli poliisin mukaan ryöstössä mukanaan "kättä pidempi esine": Hän sai saaliikseen huumaavia lääkeaineita ja poistui paikalta mustalla sähköpotkulaudalla Taurinkujaa pitkin kohti Oulunsuuntietä.

Epäilty on noin 20–30-vuotias ja noin 180 senttimetriä pitkä mies, joka puhuu sujuvaa suomea. Hänellä oli tekohetkellä yllään harmaa pipo, punainen kauluspaita ja sen alla musta hupullinen paita ja jalassa mustat housut ja valkoiset Adidas-merkkiset kengät. Epäilty peitti kasvonsa kultakehyksisillä aurinkolaseilla ja mustalla huivilla. Lisäksi hänellä oli kädessään musta-harmaat työhanskat ja selässä Haglöfs-merkkinen musta reppu.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä. Poliisi pyytää tapaukseen ja epäiltyyn liittyviä havaintoja ennen ja jälkeen teon. Vihjeet voi ilmoittaa joko puhelimitse numeroon 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.