Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pay­rit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Kolumni: Oulu on jäänyt pussin pe­räl­le, ja se tekee monen arjesta rai­vos­tut­ta­van han­ka­laa ja kal­lis­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Poh­joi­sen elin­voi­maa et­sit­tiin yhdessä – Oulun vaa­li­pii­rin kan­san­edus­ta­jat ja vai­kut­ta­jat ko­ros­ti­vat kou­lu­tuk­sen tär­keyt­tä

Oulu

Koulutus, raideliikenteen sujuvoittaminen ja matkailu.

– Nämä kolme keskeistä teemaa meidän pitäisi turvata ja varmistaa tästä kymmenen vuotta eteenpäin, kauppaneuvos Timo Levo linjasi Pohjoisen elinvoiman kehittäminen -keskustelutilaisuudessa.

Tapahtuma oli Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin järjestämä, ja sen tarkoitus oli piirin puheenjohtajan Jussi Ylitalon mukaan koota Oulun vaalipiirin keskeisiä toimijoita yhteen ajankohtaisten aiheiden tiimoilta.

–  Paljon isoja edunvalvonta-asioita on meneillään ja lähitulevaisuudessa, ja näitä toivotaan yhteisesti edistettävän. Pohjoisen Suomen alueella tarvitaan enemmän yhteistyötä, Ylitalo korosti.

Kansanedustaja Hanna-Leena Mattilan (kesk) mukaan tapahtuma oli syntynyt osaltaan myös vaalipiirin kansanedustajien keskinäisen yhteistyön ja edunvalvontainnon epäkohtia käsitelleen Kalevan jutun pohjalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.