Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Kolumni: Ou­lu­lais­kou­lun hyvät ko­ke­muk­set kou­lu­pu­dok­kai­den kanssa osoit­ta­vat, miten tärkeää on kokemus po­ruk­kaan kuu­lu­mi­ses­ta

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Poh­jois-Poh­jan­maan TE-toi­mis­ton au­ki­olo­ajois­sa poik­keuk­sia 18. tam­mi­kuu­ta asti

Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 18. tammikuuta asti, tiedotteessa kerrotaan.

Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52) on avoinna arkisin kello 9–16. Uudenkadun itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä, mutta paikalla voi jättää asiakirjoja ja yhteydenottopyynnön.

Pudasjärvellä, Raahessa, Kuusamossa, Haapajärvellä ja Ylivieskassa asiakaspalvelu ilman ajanvarausta ei ole mahdollista. Asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteydellä tai puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla työnantajien asiointipaikka on suljettuna 18. tammikuuta asti. Työnantajia kehotetaan edelleen suosimaan verkko- ja puhelinpalveluja.

TE-palvelujen työvoimakoulutukset ja valmennuspalvelut järjestetään toistaiseksi verkko-opintoina.

Asiakirjat voi toimittaa Oma asiointi -palvelussa sekä sähköpostitse Turvaviesti-palvelulla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamoon. Kaikissa asiointipaikoissa on myös postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Lisäksi myös joulu ja vuodenvaihde tuovat poikkeuksia aukioloihin. Ne voi tarkistaa TE-toimiston verkkosivuilta.