Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Poh­din­taa alkavan vuoden kyn­nyk­sel­lä – on tärkeää pitää yllä hyvät suhteet itä­naa­pu­riin

Alkanut vuosi käynnistettiin tavanomaiseen tapaan presidentin uudenvuodenpuheella. Yhteinen suuri huolenaiheemme korona hallitsi luonnollisesti puhetta. Olipa tänä aikana puhefoorumi mikä tahansa, tätä ongelma-aihetta ei voi ohittaa.

Presidentti rohkaisi kansalaisia kestämään vaikeuksissa, koska valonpilkahduksia taudin voittamiseksi on näköpiirissä, rokotteita saatu kehitettyä ja rokotukset eri puolilla maailmaa aloitettu. Vielä kuitenkin kuluu aikaa ennen kuin tautitilanne on saatu hallintaan ja lopullisesti kukistettu.

Ennen joulun pyhiä kansalaisille tiedotettiin presidentin olleen puhelinyhteydessä presidentti Putiniin ja keskustelleen hyvin monenlaisista ajankohtaisista, kipeistäkin asioista. Keskustelu sopi hyvin tähän ajankohtaan, koska vuodenvaihdekin oli ovella.

Erittäin tärkeää on pitää yllä hyvät yhteydet naapurimaamme johtajaan, puhelinkeskustelut ovatkin luonteva muoto pitää yhteyksiä tapaamisten välillä. Kansalaisena pidän idänsuhteiden hoitoa erityisen tärkeänä, presidentti Niinistö onkin osoittanut presidenttikausillaan hallitsevansa asiat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.