Suurpetokeskus: Eläin­tar­ha­lu­pa pe­rut­tiin, poliisi jatkaa ri­kos­tut­kin­taa

Pääkirjoitus: Puun käyt­tö­kat­toa ei saa ulottaa hak­kuu­täh­tei­siin

Pien­pa­ni­moi­ta esit­te­le­vä Suuret Oluet Pienet Panimot -ta­pah­tu­ma jär­jes­te­tään kuu­det­ta kertaa Oulun torilla

Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtuma järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna Oulun torilla torstaista lauantaihin 25.–27. elokuuta.

Kuudetta kertaa Ouluun saapuvalla pienpanimoiden kesäkiertueella on tänä vuonna mukana 15 kotimaista pienpanimoa sekä sveitsiläisiä pienpanimo-oluita. Kiertueen pienpanimoista kolme, Sonnisaari, Maistila ja Naïlo Brewing, ovat oululaisia.

Vuonna 2003 Lahdessa aloitettu Suuret Oluet viettää tänä vuonna 20. kesäänsä. Oulu on kuluvan kesän viimeinen pysäkki.

– Suuret Oluet Pienet Panimot on järjestetty onnistuneesti tänä kesänä jo Tampereella, Vantaalla, Lahdessa, Helsingissä ja Turussa ja niissä on käynyt yli 41 000 oluen ystävää. Kiertue päättyy siis nyt Ouluun, kertoo tapahtuman järjestävän Lammin Sahti Oy:n Pekka Kääriäinen tiedotteessa.

Tapahtumaa järjestämässä ovat Lammin Sahdin ohella myös Pienpanimoliiton jäsenyritykset. Lammin Sahdin Kääriäinen sanoo tiedotteessa SOPPin järjestämisen olevan kädenojennus kotimaisille Pienpanimoliiton jäsenyrityksille, jotka saavat mahdollisuuden maistattaa ja myydä tuotteitaan mahdollisimman lähellä asiakkaita.

Juttua korjattu 24. elokuuta kello 14.52: Kiertueen pienpanimoista kolme on oululaisia. Aiemmin jutusta puuttui maininta Maistila-panimon osallistumisesta.