Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Pääkirjoitus: Salman Rush­dien puu­ko­tus avaa ikävän näkymän eteen­päin

Petrus Schro­de­ruk­sen Oulun ka­duil­la tul­kit­se­ma laulu nousi Suomen suo­si­tuim­mak­si You­Tu­be-vi­deok­si tänä vuonna

Oulun poliisilaitoksen vanhemman konstaapeli Petrus Schroderuksen Oulun tyhjillä kaduilla tulkitsema laulu nousi Suomen suosituimmaksi YouTube-videoksi vuonna 2020.

Rakasta elämää - Uusi päivä koittaa vielä! keräsi YouTubessa miljoonayleisön ja toi laulajalleen myös poliisin hopeisen ansiomitalin.

YouTube arvioi suosituimpien videoiden listauksessa katselijamäärän lisäksi esimerkiksi tykkäyksiä ja jakoja, joita video on saavuttanut. Näillä kriteereillä Schroderuksen video oli Suomen suosituin.

Lue myös: Rakasta elämää – Uusi päivä koittaa vielä! -video toi ou­lu­lai­sel­le Petrus Schro­de­ruk­sel­le paitsi mil­joo­na­ylei­sön myös po­lii­sin ho­pei­sen an­sio­mi­ta­lin pr-työs­tä

Juttua korjattu kello 22.03 ja 22.29: Kyse on Suomen suosituimmasta videosta. Asiaa ei aluksi lukenut jutun tekstiosissa. Ensimmäisessä korjauksessa sanottiin, että kyse olisi suosituimmasta suomalaisvideosta. Oikein on: Suomen suosituin YouTube-video.