Luonnonsuojelu: Yli sata heh­taa­ria kei­das­aa­pa­suo­ta suo­jel­tiin Oulussa

Kolumni: Se tärsky oli lo­pet­taa pyö­räi­lyn al­kuun­sa, mutta toisin kävi

Tilaajille

Pelätty kon­kurs­si­aal­to jäi toi­se­na­kin pan­de­mia­vuo­te­na tu­le­mat­ta – EK:n Sami Pa­ka­ri­nen: "Sel­vit­tiin vä­hem­mäl­lä kuin pe­lät­tiin"

Konkursseilla on peloteltu pitkin koronapandemiaa. Kuitenkin vireille pantujen konkurssien määrä jäi pandemiaa edeltävää tasoa alemmaksi myös päättyneenä vuonna.

Hotelli- ja ravintola-ala on kärsinyt koronasta ankarasti, mutta konkursseja on nähty alalla toistaiseksi pelättyä vähemmän. Tarjoilija Nea Palonen oli ollut heinäkuuhun mennessä neljä kuukautta lomautettuna työstään helsinkiläisessä Hotel Arthurissa.
Hotelli- ja ravintola-ala on kärsinyt koronasta ankarasti, mutta konkursseja on nähty alalla toistaiseksi pelättyä vähemmän. Tarjoilija Nea Palonen oli ollut heinäkuuhun mennessä neljä kuukautta lomautettuna työstään helsinkiläisessä Hotel Arthurissa.
Kuva: Julia Blomqvist

Koronan aiheuttamaa konkurssiaaltoa ei tullut viime vuonna, vaikka konkurssien määrä kasvoi kaksinumeroisin luvuin edellisvuodesta.

Tammi–marraskuussa 2021 pantiin vireille 2 267 konkurssia, mikä on 222 konkurssia enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin. Konkursseja pantiin vireille 10,9 prosenttia enemmän kuin tammi-marraskuussa 2020.