Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pa­te­las­sa osataan nauttia yh­tei­söl­li­syy­des­tä – 500 munkkia ja noin 200 mak­ka­raa ka­to­si­vat juh­li­joi­den suihin

SuurPateniemessä toimivat järjestöt ja harrastuspiirit viettivät 16. lokakuuta onnistuneesti yhteistä kuudetta lämminhenkistä Pateniemi-päivää yhteisötalo Honkapirtillä.

Päivän suosiota kuvastaa se, että yhteensä 500 munkkia ja noin 200 makkaraa katosivat juhlijoiden suihin, eli kävijöiden määrä oli yli 600.

Tyytyväisyyttä kuvastaa monien toiveet tavata ensi vuonnakin, mikäli kaupunki sen sallii. Kiitos tästäkin tilaisuudesta Oulun kaupungille. Mukana oli 10 järjestöä Pateniemen Lionsien kokoon kutsumana esittäen toimintaansa tapahtumapisteissä onnenpyörien ja arpajaisten siivittäminä.

Pateniemen historiaa esiteltiin paikallishistoriasta kertovan kirjan myynnillä, tulevaisuutta muun muassa Patelan uuden tulevan kirkon esittelyllä. Tavoitteena oli parantaa alueen toimijoiden yhteistyötä sekä esitellä Pateniemen kulttuuriosaamista.

Tapahtumassa oli sekä lapsille että aikuisille tarjontaa: terveystestejä, ilmapallot sekä leikkimielisiä hyvänmielenkilpailuja palkintoineen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.