Retkeily: Na­pa­pii­rin ret­kei­ly­alue sai al­kun­sa, kun erä­mai­nen alue löytyi Ne­los­tien tun­tu­mas­ta

Vanhat kuvat: Jou­lu­kuus­sa 2002 Oulussa lois­ti­vat tier­na­täh­det ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: "Oulun Höyh­tyäl­le en saanut na­vet­taa, täällä kor­ves­sa olen nyt on­nel­li­nen" – Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea emäntä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Pää­tök­sis­sä nel­jän­sis­tä ko­ro­na­ro­ko­tuk­sis­ta otet­ta­va huo­mioon myös ter­vey­den­huol­lon ko­ko­nai­suus ja viisas re­surs­sien käyttö

Asiantuntijoiden julkinen vääntö neljännen koronarokotteen hyödyistä tai hyödyttömyydestä on ollut hämmentävää seurattavaa. Nyt rokotukset näyttävät joka tapauksessa lähtevän liikkeelle. Rokotuksista ei pidä päättää huutoäänestyksellä.

Keskustelu neljännen koronarokotteen tarpeellisuudesta on vellonut kotimaisessa julkisuudessa jo useamman viikon ajan. Kansalaiset ovat päässeet seuraamaan, kun asiantuntijat ovat vaihtaneet mielipiteitä sivistyneesti mutta tiukkenevaan sävyyn. Sanaa disinformaatiokin on jo keskustelussa käytetty.

Yksimielisyys näyttää vallitsevan silti parista asiasta. Koronapandemia ei ole ohi, ja syksyä kohti mennään taas pahempaan suuntaan. Suomessa sairaanhoidossa olevien koronapotilaiden määrä kääntyi nousuun jo kesäkuun puolivälissä.

Termi koronapotilas on kuitenkin tässä jopa hämäävä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.