Sotaharjoitus: Naton har­joi­tus tuo Tun­tu­ri-Lap­piin ennen nä­ke­mät­tö­mät ruuhkat

Tornihotelli: Terwa Towerin ase­ma­kaa­va­muu­tok­sen hy­väk­sy­mi­nen etenee Oulun kau­pun­gin­val­tuus­toon

Luitko jo tämän: Tältä näyt­tä­vät tu­li­pa­lon jäljet Oulun Ran­ta­ka­dul­la

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulusta Suomen yri­tys­myön­tei­sin kunta – kunnan teh­tä­vä­nä on toimia ri­va­kas­ti ja jou­he­vas­ti sekä vastata yri­tyk­sien tar­pei­siin

Muutama päivä sitten oli Oulussa jo perinteiseksi tullut yritysten verkostoitumistapahtuma, Northern Glow. Sen järjestäjänä oli BusinessOulu.

Osallistujia tapahtumassa oli koko Pohjois-Suomesta. BusinessOululla on tärkeä tehtävä ajaa koko alueen yritysten kehittymistä.

Vuodenvaihteessa alkaa BusinessOulun koordinoima ohjelma Pohjoisesta pörssiin, johon kutsutaan kasvuhakuisia yrityksiä koko alueelta. Monissa yrityksissä olisi kasvupotentiaalia, mutta aina ei ehkä omasta takaa löydy riittävää osaamista. Tähän saumaan ohjelma on erinomainen ”buustaaja”.

Oulun kaupunkistrategiaan tehtiin kirjaus: Oulusta Suomen yritysmyönteisin kansainvälinen kasvukeskus. Tavoite on hyvin kunnianhimoinen. Tavoite ei ole pelkkä kirjaus, vaan vaatii todellisia tekoja taakseen. Suomen Yrittäjät julkaisee joka toinen vuosi kuntabarometrin, jossa pk-yritykset ovat vastanneet kyselytutkimukseen. Se ei ole ollut Oululle kovin mairitteleva.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.