Kolumni: Sanna Marinin ym­pä­ril­lä vellova kes­kus­te­lu saa miet­ti­mään, onko pää­mi­nis­te­riys enää ihmisen työ

Jääkiekko: Kärpät illan HIFK-pe­liin pahasti sii­pi­rik­koi­se­na

Mainos: Kalevan ti­laa­jan kump­pa­ni­etu­na liput puoleen hintaan Kär­pät-Pe­li­cans ke 27.10. peliin.

Oulussa todettu viisi uutta jouk­ko­al­tis­tu­mis­ta ko­ro­nal­le – kau­pun­gin­sai­raa­las­sa ka­ran­tee­niin on ase­tet­tu 125 ihmistä

Oulussa tuli torstaina ilmi viisi joukkoaltistumista koronalle. Kaksi niistä liittyy Oulun kaupunginsairaalaan, jossa joukkoaltistumiset ovat tapahtuneet osastoilla B3 ja G3.

Oulussa tuli torstaina ilmi viisi joukkoaltistumista koronalle. Kaksi niistä liittyy Oulun kaupunginsairaalaan, jossa joukkoaltistumiset ovat tapahtuneet osastoilla B3 ja G3.

Kaupunginsairaalassa karanteeniin on asetettu yhteensä 125 henkilöä osastoilla G3 ja B3 tapahtuneisiin altistumisiin liittyen. Karanteeniin asetettiin 45 hoidossa olevaa potilasta, 55 kotiutettua potilasta ja 25 työntekijää.

Kaupunginsairaalassa ei ole perjantaina todettu uusia tartuntoja. Kuitenkin yksi uusi jatkotartunta todettiin osastolta kotiutuneella altistuneella henkilöllä.

Oulussa tuli torstaina tietoon joukkoaltistumiset Taikatahdin musiikkipäiväkodissa, Attendo Tähtitarhan asumispalveluyksikössä ja OSAOn tarjoilijaopiskelijoiden luokalla.

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen tiedotteen mukaan karanteeniin on asetettu Taikatahdin musiikkipäiväkodissa 46 ihmistä, Attendo Tähtitarhan asumispalveluyksikössä 19 ja OSAOn tarjoilijaopiskelijoiden luokalla 11 ihmistä.

Useita altistumisen paikkoja tullut ilmi

Lisäksi Oulussa on voinut altistua koronalle seuraavissa paikoissa:

– Talvikankaan Sale 21.4. klo 11-13

– Liikuntakeskus Coren Functional-ryhmäliikuntatunti 21.4. klo 18-19

– Jumppi Racing Team -tilat useina päivinä viikoilla 14-15

– Little New York -ravintola 19.4. klo 13.10-13.45.

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen mukaan mainituissa paikoissa kyseiseen aikaan oleilleiden tulee tarkkailla vointiaan ja hakeutua herkästi testiin tarvittaessa.