ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulun val­tuu­te­tut, älkää hirt­täy­ty­kö vuo­si­kym­me­niä sitten laa­dit­tuun ase­ma­kaa­vaan!

Oulun valtuutetut, antakaa itsellenne muutama hetki aikaa eläytyä tulossa olevan kaavoitusratkaisuun torinrannan tornihotellihankkeesta.

Rakennus muuttaisi täysin kaupunkikuvan Oulun ehdottomasti viehättävimmässä miljöössä. Se muuttaa maiseman, mittakaavan, valon, tunnelman – yksikertaisesti koko miljöön. Se muuttaa ihmisen kokemuksen tilasta ja paikasta.

Pyydän, älkää hirttäytykö vuosikymmeniä sitten laadittuun asemakaavaan! Ei sieltä löydy mitään mystistä suurta viisautta. Antakaa alueen historian hengittää.

Tiedän, että olen aseeton pyynnössäni. Vaakakupissani painavat vain seuraavat argumentit: Oulujokisuisto keskellä kaupunkia on upea, ainutlaatuinen, Rantakadun ja torin miljööt ovat pohjoisen mittakaavassa verrattomia, Pikisaari on aarre – rannan alue kokonaisuudessaan on yksinkertaisesti ihana!

Kun toiseen vaakakuppiin lyödään yltiösuuret unelmat modernista suurkaupungista, mielikuvat ihmisistä ylimmän kerroksen drinkkibaarissa auringonlaskua ihastelemassa, on helppo nähdä, mihin vaaka saattaa kallistua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.