Työtaistelut: VR: Junat py­ri­tään pa­laut­ta­maan lii­ken­tee­seen heti, kun sopu ve­tu­rin­kul­jet­ta­jien työ­rii­taan syntyy

Tilinpäätökset: Oulun kau­pun­gin ti­lin­pää­tök­ses­tä on tulossa huikean yli­jää­mäi­nen

Luitko jo tämän: Lää­kä­rit suos­tui­vat tut­ki­maan Inga Kavakan kun­nol­la vasta 13 vuoden kär­si­myk­sen jälkeen

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Oulun py­sä­köin­ti Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­ja vaih­tuu, Jouni Ant­ti­lan tilalle Jouko Vää­nä­nen

Oulun pysäköinti Oy tiedottaa toimitusjohtajan vaihtumisesta.

Yhtiön mukaan edellinen tilikausi oli tasaisen hyvä. Pitkäaikaisen toimitusjohtajan Jouni Anttilan kerrotaan johtaneen yhtiötä "varmalla otteella."

– Vuoden vaihtuessa Jouni Anttila totesi yhdessä hallituksen kanssa, että nyt on kuitenkin hyvä hetki siirtää yhtiön toimitusjohtajakapula seuraavalle, tiedotteessa kerrotaan.

Väliaikaisena toimitusjohtajana on 16. tammikuuta alkaen toiminut Aarno Rantapelkonen.

Nyt yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Jouko Väänäsen. Väänänen työskentelee tällä hetkellä Pudasjärven vuokratalojen toimitusjohtajana ja aloittaa uudessa tehtävässä 31. maaliskuuta.

Oulun pysäköinti Oy on Oulun kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa ja operoi useita pysäköintitiloja Oulussa, tunnetuimpana maanalainen parkkihalli Kivisydän.

Oulun pysäköinti Oy:n uusi toimitusjohtaja Jouko Väänänen esitteli Hirsihovin kerrostaloja Iijokiseutu-lehdelle vuonna 2021.
Oulun pysäköinti Oy:n uusi toimitusjohtaja Jouko Väänänen esitteli Hirsihovin kerrostaloja Iijokiseutu-lehdelle vuonna 2021.
Kuva: Juha Hagelberg