Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Oulun poliisi kä­räyt­ti päih­ty­nei­tä ratista ja ta­ka­va­ri­koi aseen sekä kan­na­bis­kas­ve­ja

Oulun poliisi pysäytti torstaina kello yhden aikaan päivällä epävarmasti liikkuneen autoilijan. Huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille.

Poliisi teki huumausaine-epäilyn vuoksi miehen kotiin kotietsinnän, jonka yhteydessä löytyi luvaton ampuma-ase ja varastetuksi ilmoitettu polkupyörä.

Mies asetettiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja varkaudesta.

Ennen kello viittä iltapäivällä poliisi sai ilmoituksen ojaan ajaneesta autosta Kempeleen Honkasessa. Partion ehtiessä paikalle auto oli päässyt liikkeelle ja ajoi poliisia vastaan.

Autoa kuljettanut mies puhallutettiin ja todettiin humalaiseksi. Hän puhalsi yli kahden promillen lukemat ja samalla selvisi, että hän oli ajokiellossa aikaisemman rattijuopumuksen vuoksi. Poliisi kirjasi rikosilmoituksen törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kello yhdeksän aikaan illalla poliisi oli muun tehtävän vuoksi käymässä Kaukovainiolla yksityisasunnossa, kun kävi ilmi, että asunnossa kasvatettiin kannabista. Poliisi löysi kasvatusteltan, jonka sisällä oli muutama kannabis sativa -kasvi.

Kasvit ja kasvatusvälineet takavarikoitiin ja viljelykset käsitellään aikanaan oikeudessa huumausainerikoksena.

Poliisi tiedotti torstain tehtävistä varhain perjantaiaamuna.