Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Oulun Pih­la­ja­lin­nan yk­si­tyis­asiak­kai­den pal­ve­lut muut­ti­vat kes­kus­tas­ta Hii­ro­sen yk­sik­köön, josta tulee myös pää­toi­mi­pis­te

Työterveyspalvelut jäävät keskustaan ja Rehapolikseen.

Pihlajalinna Oulun yksityisasiakkaiden lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut ovat muuttaneet maaliskuussa entisen Pohjola Sairaalan tiloihin Hiirosessa.

Hiirosen yksikkö on myös uusi päätoimipiste Oulussa.

Isokadun toimipiste toimii edelleen työterveyshuollon keskuksena, mutta työterveyspalveluita tuotetaan myös Hallituskadun ja Rehapoliksen toimipisteissä.

− Muuton jälkeen asiakas saa Hiirosen toimipisteestä kaikki palvelut saman katon alta. Se palvelee kunta-asiakkaita, yksityisasiakkaita sekä kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, aluejohtaja Ville Valkama kertoo.

Yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että asiakkaan on ajanvarauksen yhteydessä vielä ensisijaisen tärkeää tarkastaa, missä toimipisteessä oman palvelun vastaanotto on.