Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Yritykset: Kem­pe­le­läi­sen Lehdon työ­ka­lu­ja huu­to­kau­pa­taan nyt pilk­ka­hin­taan

Vastaa kyselyyn: Pitääkö hiih­to­lo­mal­la hiih­tää?

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Oulun kau­pun­ki etsii ko­ko­naan uutta yrit­tä­jää Kii­ke­lin kyl­py­lään – Ul­ko­al­tai­den tilalle voi tulla vaikka mitä

Kaupungin virkamiehet ja päättäjät uskovat vankasti siihen, että merikylpylä toteutuu Ouluun. Se voi kuitenkin viedä nyt vähän aikaa.

Kiikelin merikylpylän tuleva uusi tontinluovutuskilpailu järjestettäneen ensi vuonna avoimen markkinavuoropuhelun kautta. Sitä ennen täytyy järjestää hankkeen vesiluvat kuntoon, sillä ne ovat menneet viime loppukesällä umpeen.

– Samalla pitää katsoa hankkeen lähtökohta: onko tarvetta muuttaa konseptia jollakin tavalla, että hanke nähdään edelleen toteuttamiskelpoisena, sanoo Oulun kaupungin kaupunkiympäristöjohtaja Marko Kilpeläinen.

Kiikelin kylpylää on viiden vuoden ajan vetänyt Nordic Urban, joka voitti aikanaan kaupungin järjestämän tontinluovutuskilpailun. Tiistaina yhdyskuntalautakunta päätti, että yhtiölle ei myönnetä enää jatkoaikaa Allas Sea Pool Oulu -kylpylän toteuttamiseen vaan hankitaan kylpylälle uusi toimija uuden tontinluovutuskilpailun kautta.

Kiikeliin suunnitellaan edelleen merikylpylää, mutta toteuttaja ei enää ole Nordic Urban, vaan haussa on kokonaan uusi toimija. Se voi viedä vielä jonkin aikaa.
Kiikeliin suunnitellaan edelleen merikylpylää, mutta toteuttaja ei enää ole Nordic Urban, vaan haussa on kokonaan uusi toimija.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.