Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun kau­pun­gin vil­je­ly­pals­toil­la on vielä tilaa – tänä kesänä Hie­ta­saa­res­sa on otettu käyt­töön uusi pals­ta­vil­je­ly­alue

Hietasaaressa on tänä vuonna kaksi palstaviljelyaluetta. Arkistokuva.
Hietasaaressa on tänä vuonna kaksi palstaviljelyaluetta. Arkistokuva.
Kuva: Maiju Torvinen

Oulun kaupungin viljelypalstoilla on vielä vapaita palstoja kuluvalle kesälle. Kaikkiaan kaupungilla on tänä kesänä yhteensä 10 palstaviljelyaluetta.

Palstan voi varata itselleen Oulun kaupungin sähköisen varauspalvelun kautta. Poikkeuksena tähän on uusi Hietasaaressa sijaitseva Viherkujan palstaviljelyalue, joka otettiin käyttöön tänä kesänä. Viherkujan palstaviljelyalueet on varattava Oulu10-palvelusta sen aukioloaikana.

Tänä vuonna palstan hinta on 21,19 euroa ja palstat ovat käytettävissä syyskuun loppuun saakka.  Palsta on kooltaan noin yhden aarin.

Palstaviljelyalueista Ellinsuon ja Saarelansaaren alueet ovat täynnä. Hietasaari II:ssa, Hiirosessa, Juuruksessa, Kaakkurissa, Karinkannassa, Mustasuolla ja Hietasaaren Viherkujalla on viel vapaita palstoja.