Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oulun kau­pun­gin or­ga­ni­saa­tioon on luvassa isoja uu­dis­tuk­sia, kun lau­ta­kun­tia ru­ka­taan uuteen uskoon

Lakkautettavan hyvinvointilautakunnan tilalle perustetaan uusi lautakunta, jonka tehtävä on muun muassa hyvinvoinnin edistäminen.

Hyvinvointialueen aloittaminen ja Oulun kaupungin hyvinvointitoimintojen siirtyminen siihen aiheuttaa suuria muutoksia johtamisjärjestelmään ja hallintosääntöön. Oulun kaupunginhallitus päätti maanantaina esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupungin organisaatiosta lakkautetaan vuoden lopussa hyvinvointipalvelujen toimiala, hyvinvointilautakunta, sen alainen yksilöasiainjaosto, sekä Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitos ja sen johtokunta.

Kaupunginhallitus myös esittää valtuustolle, että kaupunki perustaa ensi vuoden alusta lähtien kokonaan uuden hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntalautakunnan, johon valitaan 13 jäsentä. Sivistys- ja kulttuurilautakunnan nimi muuttuu vuoden alusta lähtien sivistyslautakunnaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.