Joukkoliikenne: Pro­fes­so­ri: Työ­eh­to­so­pi­mus­ta ei tar­vit­se so­vel­taa, jos kul­jet­ta­jat ovat yrit­tä­jän ase­mas­sa

Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Luonto: Kii­min­gis­tä löytyi täysin tun­te­ma­ton sie­ni­la­ji

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Oulun kau­pun­gin nuo­ri­so­työn uusi hanke sai ra­hoi­tuk­sen: Työ­mark­ki­noil­la hei­kom­mas­sa ase­mas­sa ole­vil­le nuo­ril­le apua muun muassa pe­laa­mal­la

Oulun kaupungin nuorisotyö kehittää digitaaliseen nuorisotyöhön ja pelaamiseen liittyvää osaamista Peliliike-hankkeella.

Nuorisotyössä tarvitaan uusia tapoja tunnistaa nuorten digitaalisiin taitoihin ja pelaamiseen liittyviä kokemuksia, tietoja ja taitoja ja auttaa kartuttamaan uusia, kertoo hankkeen suunnittelupäällikkö Jarmo Laitinen sivistys- ja kulttuuripalveluista.

– Nuoret kohtaavat toisiaan digitaalisessa ympäristössä, kuten esimerkiksi digitaalisissa peleissä. Siksi nuorisotyön rooli turvallisena aikuisena on kohdata nuoria siellä, missä he ovat eli erilaisissa digitaalisissa ympäristössä, kertoo Laitinen.

Hankkeen kohderyhmänä ovat 15–29-vuotiaat heikommassa työmarkkina-asemassa olevat nuoret.

Peliliikkeen tavoite on vahvistaa nuorten sosiaalista osallisuutta ja työelämävalmiuksia digitaalisen nuorisotyön keinoin muun muassa pelaamalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.