Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Sosiaalinen media: Jaakko ja Niina Polon pa­ri­suh­de­huu­mo­ri kerää jopa mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja Ins­ta­gra­mis­sa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulun kau­pun­gin hy­vin­voin­ti­pal­ve­luis­sa työs­ken­te­lee 21 psy­ko­lo­gia

13.12. Kalevassa oli toimittaja Silja Aitoahon kolumni liittyen Oulun kaupungilla työskentelevien psykologien määrään. Kolumnin tiedoista poiketen haluamme tarkentaa, että Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa työskentelee tällä hetkellä 21 psykologia.

Hyvinvointipalvelujen kasvatus- ja perheneuvonnassa työskentelee kuusi psykologia, mielenterveys- ja päihdepalveluissa 14 psykologia sekä maahanmuuttajapalveluissa yksi psykologi.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologit työskentelevät hyvinvointikeskuksissa lasten, nuorten ja perheiden parissa yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa.

Heidän tehtäviinsä kuuluu yksilöpsykologinen hoitotyö lasten ja nuorten kanssa sekä arviot ja tutkimukset. He toimivat myös asiantuntijana ryhmätoiminnassa, tapahtumissa ja tilaisuuksissa sekä verkostoissa työparina tai antaen asiantuntija-apua muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville tahoille.

"Hyvinvointipalveluissa on tarkasteltu psykologien määrää ja rooleja palveluissamme hyvässä yhteisymmärryksessä sekä psykologiliiton edustajien että omien psykologiemme kanssa."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.