Oulu: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun hy­vin­voin­ti­lau­ta­kun­nan jäsen Anneli Näppä: "Miten voi lo­maut­taa, jos samaan aikaan val­mius­lail­la voidaan vuo­si­lo­mia siir­tää?"

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan jäsen Anneli Näppä (kesk.) on erittäin huolestunut sitä, miten nykyinen koronaepidemiatilanne sopii yhteen Oulun kaupungin lomautusesitykseen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Anneli Näppä on huolestunut, miten nykyinen koronaepidempiatilanne sopii yhteen Oulun kaupngin lomautusesityksen kanssa.
Anneli Näppä on huolestunut, miten nykyinen koronaepidempiatilanne sopii yhteen Oulun kaupngin lomautusesityksen kanssa.
Kuva: Peura PekkaOulun kaupungin hyvinvointilautakunnan jäsen Anneli Näppä (kesk.) on erittäin huolestunut sitä, miten nykyinen koronaepidemiatilanne sopii yhteen Oulun kaupungin lomautusesitykseen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Miten kaupunki voi suunnitella lomauttavansa sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä, kun samaan aikaan heitä voidaan pitää esimerkiksi ylitöissä tai vuosilomia siirtää valmiuslain voimassaolon takia, Näppä kysyy.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.