Jalkapallo: Eemeli Rait­ti­nen olisi ha­lun­nut pelata enemmän AC Oulun lii­ga­jouk­kuees­sa

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun entinen kau­pun­gin­joh­ta­ja Päivi Laajala ni­mi­tet­tiin kon­sult­ti­yh­tiö Milt­to­nin vai­kut­ta­ja­vies­tin­nän joh­ta­vak­si asian­tun­ti­jak­si

Päivi Laajala. Kuva vuodelta 2022.
Päivi Laajala. Kuva vuodelta 2022.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun entinen kaupunginjohtaja Päivi Laajala on siirtynyt töihin konsulttiyhtiö Milttonille.

Laajala on yhtiön uusi vaikuttajaviestinnän johtava asiantuntija. Yhtiö tiedottaa asiasta kotisivuillaan.

Tiedotteen mukaan Laajalalla on kokemusta edunvalvonnasta ja yhteiskuntasuhteiden sekä -verkostojen rakentamisesta. Lisäksi Laajalalla on kokemusta muun muassa yhtiöiden ja säätiöiden hallitustyöskentelystä, konsernihallinnon johtamisesta ja kansallisista kehityshankkeista.

Julkinen ja yksityinen talous painivat monien haasteiden kanssa, Laajala kommentoi tiedotteessa.

– Suomi eriytyy nopeasti. Miltton voi tarjota osaamista ja asiantuntemusta työn tueksi niin julkiselle, yksityiselle kuin kolmannellekin sektorille, hän jatkaa.

Milttonin vaikuttajaviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Max Mickelsson toteaa, että sote-uudistuksen myötä kunnat ovat murroksessa ja hyvinvointialueet taloudellisessa haasteessa.

– Lisäksi kuntien vastuut ja tehtävät kasvavat merkittävästi työn alla olevassa TE2024-uudistuksessa, kun työllisyys- ja yrityspalvelut siirtyvät TE-toimistoilta kunnille. On selvää, että julkinen palvelujärjestelmä tarvitsee vielä korjauksia. Päivi tuo asiakkaillemme arvokasta asiantuntemusta laajan kokemuksena myötä, Mickelsson kommentoi.