Budjetti: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Laa­ja­lan ta­lous­ar­vio­esi­tys 23 mil­joo­naa euroa yli­jää­mäi­nen

Eläimet: Nyt vie­te­tään Eläin­ten päivää – lähetä kuva eläi­mes­tä, joka on sinulle lä­hei­nen

Joko luit tämän: Kar­ja­ti­lal­li­sen mie­les­sä lo­pet­ta­mi­nen käy päi­vit­täin

Oulun Eden avaa ovensa asiak­kail­le tors­tai­na – kyl­py­lä­ho­tel­li ollut sul­jet­tu­na 23. maa­lis­kuu­ta lähtien

Huonesiivousta on tehostettu, turvaväleistä huolehtimiseen kiinnitetään huomiota ja käsihygieniasta huolehtimiseen on panostettu.

Oulun Nallikarissa sijaitseva kylpylähotelli Eden avataan jälleen 11. kesäkuuta.
Oulun Nallikarissa sijaitseva kylpylähotelli Eden avataan jälleen 11. kesäkuuta.
Kuva: Körkkö Janne

Oulun Nallikarissa sijaitseva kylpylähotelli Eden avataan jälleen 11. kesäkuuta. Hotelli laittoi ovensa säppiin koronaviruspandemian takia 23. maaliskuuta.

– Olemme innoissamme, että saamme taas ottaa asiakkaita Edeniin. Teemme töitä lähes ympäri vuorokauden, että kaikki on valmiina turvallisia vierailuja varten, Break Sokos Hotel Edenin hotellinjohtaja Tiina Vähäkuopus sanoo tiedotteessa.

Huonesiivousta on tehostettu, turvaväleistä huolehtimiseen kiinnitetään huomiota ja käsihygieniasta huolehtimiseen on panostettu. Uima-allasvesien desinfiointikemikaalina käytetään klooriyhdisteitä, joiden ansiosta virukset tuhoutuvat nopeasti allasveteen joutuessaan.

Myös aamupalakäytännöt kokevat muutoksia, kun sapuskat tarjoillaan suoraan lautasille.

– Asiakkaiden luottamuksen palautuminen on nähtävissä. Hotellivarauksia tehdään parhaillaan kesälomia ja viikonloppumatkoja varten. Olemme tehneet paljon uusia toimenpiteitä turvallisen hotellimajoituksen takaamiseksi, Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä kertoo.