Hoitojonot: Pohde aikoo purkaa ti­lan­net­ta vuok­ra­työ­voi­mal­la ja li­sä­työl­lä

Sää: Katso miten Oulussa nau­tit­tiin kesän lämmön pa­luus­ta

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­set työn­an­ta­jat kiin­nos­tui­vat työ­ter­veys­huol­lon ko­ro­na­ro­ko­tuk­sis­ta: "So­pi­muk­sen piiriin on tullut jat­ku­vas­ti lisää yri­tyk­siä"

Oulun kaupunki julkaisi verkkosivuillaan alkuviikosta tiedotteen, jolla se kannustaa oululaisia hyödyntämään työterveyshuollon tarjoamia koronarokotuksia.

Oulun kaupunki kannustaa oululaisia hyödyntämään työterveyshuollon tarjoamia koronarokotuksia.
Oulun kaupunki kannustaa oululaisia hyödyntämään työterveyshuollon tarjoamia koronarokotuksia.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Työterveyshuollon palveluita Oulussa tarjoavista yrityksistä kerrotaan, että niiden asiakkaat ovat enenevässä määrin halunneet sisällyttää koronarokotukset työterveyshuollon sopimuksiinsa eli mahdollistaa työntekijöilleen mahdollisuuden saada koronarokotus työterveyshuollosta.

– Työnantajat ovat olleet nyt todella halukkaita mahdollistamaan työntekijöidensä rokottautumisen, kertoo Terveystalo Oulun palvelupäällikkö Hanna Koivunen.

Halukkuus on kasvanut hänen mukaansa selvästi viime kesästä ja syksystä, jolloin yrityksen työterveyshuollon asiakkaille alettiin antaa ensimmäisiä ja toisia koronarokotuksia.

– Kun tiedotimme työterveyshuollon asiakkaillemme ennen joulua, että osallistumme myös kolmanteen rokotuskierrokseen, on koronarokotuksia lisätty huomattavasti aiempaa enemmän työterveyshuollon sopimuksiin. Työnantajat haluavat varmastikin varmistaa tällä sitä, että kaikilla työtekijöillä olisi hyvä ja riittävä rokotussuoja, Koivunen arvioi.

Varattavia rokotusaikoja lisätään Koivusen mukaan kysynnän mukaan.

Mehiläisen yksikönjohtaja Minna Mäki kertoo, että tällä hetkellä jo yli puolet yrityksen Oulun alueen työterveyshuollon henkilöasiakkaista on koronarokotussopimusten piirissä.

– Tarjolla olevat rokotusajat ovat täyttyneet hyvin, ja sopimuksen piiriin on tullut jatkuvasti lisää yrityksiä.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.