Pesäpallo: Lippo kaipaa ri­pauk­sen ren­tout­ta koh­ta­lon­ot­te­luun Sii­lin­jär­vel­le – "Turha varman päälle te­ke­mi­nen pitää saada pois"

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Oulu2026 ja CULTA jär­jes­tä­vät maa­lis­kuus­sa pitc­haus­ta­pah­tu­man – "Viime vuoden ta­pah­tu­ma osoit­ti, että kult­tuu­ri-il­mas­ton­muu­tos­pitc­hauk­sel­le on ky­syn­tää"

Tapahtumasta voi voittaa 2026 euroa innovatiiviseen ideaan, jolla edistetään Oulu2026-kulttuuripääkaupunkihankkeen päätavoitetta kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Euroopan kulttuuripääkaupunkihanke Oulu2026 ja CULTA-hanke järjestävät 4. maaliskuuta Cultural Climate Change Pitching -tapahtuman.

Tapahtumasta voi voittaa 2026 euroa innovatiiviseen ideaan, jolla edistetään Oulu2026-kulttuuripääkaupunkihankkeen päätavoitetta kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Tapahtumaan osallistuvan tehtävänä on esittää mielenkiintoinen idea, jolla Oulusta ja muista kaupungeista tehdään kulttuurin keinoin parempia paikkoja elää. Kilpailuun voi osallistua etäyhteyksillä ympäri maailman. Puhekielenä on englanti.

– Viime vuoden tapahtuma osoitti, että kulttuuri-ilmastonmuutospitchaukselle on kysyntää ja kisan kautta saadaan mahtavia ideoita. Junamatkailun ja taiteen yhdistäminen on hieno konsepti, joka tulee osaksi Oulu2026-hankkeen suunnitelmia, Oulu2026-hankkeen vastaava tuottaja Henri Turunen kertoo tiedotteessa.

Ilmoittautuminen ja säännöt löytyvät Oulu20206-hankkeen sivuilta www.oulu2026.eu/culturalclimatechangepitching.